Botox, wie heeft er tegenwoordig niet van gehoord? De bekende botox die veel beroemdheden al jaren een jongere, gladdere en mooiere huid geeft, is in feite een natuurlijk product welke de naam botulinetoxine draagt. Dit is een natuurlijk eiwit afkomstig van een bacterie die al gedurende langere tijd als spierverslapper wordt gebruikt in de medische wereld. Dit eiwit blokkeert de prikkeloverdracht tussen de spier en de zenuw waardoor de spier zijn activiteit verliest en niet meer samentrekt. Deze werking is tijdelijk van aard en nadat het eiwit weer uit het lichaam is, herstelt de spier zich volledig. Het lichaam breekt dit eiwit zelf af binnen drie tot vijf maanden. 

1)   Merk je dat je vaak een boze of strenge uitstraling hebt zonder dat dat de bedoeling is? Dan kan de fronsrimpel de boosdoener zijn! 

Frons:

De fronsrimpel ontstaat door het samentrekken van de spier tussen de wenkbrauwen. Deze samentrekking veroorzaakt een boze en strenge uitstraling. Door deze spier te laten ontspannen, zullen de rimpels en lijnen in de huid minder zichtbaar worden waarbij in sommige gevallen de rimpels zelfs volledig zullen verdwijnen. Hierdoor krijg je je vrolijke en rustige uitstraling terug. 

2)   Spreekt jouw gezicht boekdelen? Heb je een sterke mimiek in je gezicht en kijk je vaak verbaasd zonder dat je dat bent? Dan is je voorhoofdspier waarschijnlijk erg ontwikkeld! 

Voorhoofd:

De rimpels in je voorhoofd zijn de zichtbare horizontale lijnen die erg aanwezig kunnen zijn. De aanwezigheid van deze lijnen zijn vaak genetisch bepaald, maar door de voorhoofdspier te behandelen met botulinetoxine zal de spier ontspannen. Dit resulteert in een ontspannen huid waardoor de rimpels kunnen vervagen tot zelfs helemaal verdwijnen. Dit creëert een jonger en gezonder ogende huid en uitstraling. 

3)   Ben jij een echte lachebek die niet vies is van een flink potje schaterlachen? Dan ben jij ook iemand die lachrimpeltjes ontwikkeld! 

Kraaienpootjes

De welbekende kraaienpootjes zijn de rimpeltjes naast je ogen die tevoorschijn komen tijdens het lachen. De kraaienpootjes worden vaak als charmant bestempeld, aangezien het het gevolg is van veel lachen en wie vindt een lachebek nou niet charmant? Echter, als de kraaienpootjes te diep worden, oogt het als een verouderde huid. Met het inspuiten van botox zullen deze rimpels verminderen of volledig verdwijnen en kun je weer ongegeneerd zoveel lachen als dat je maar wilt! 

4)   Heb jij vaak last van hoofdpijn, maar is er geen medische oorzaak te vinden? Dan is een botulinetoxine behandeling tegen de hoofdpijn iets voor jou! 

Hoofdpijn behandeling:

Hoofdpijn is helaas een veelvoorkomend probleem in de samenleving wat een grote ziektelast met zich meebrengt. Veel factoren zijn van invloed op het hebben van hoofdpijn. De meest voorkomende soorten van hoofdpijn zijn migraine en spanningshoofdpijn. Heb jij vaak hoofdpijn en belemmert dat je in je dagelijkse leven? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Uit onderzoek is namelijk gebleken dat behandeling met botulinetoxine een verlichting geeft in de duur en frequentie van hoofdpijn aanvallen. Botox is een veelzijdig product met relatief weinig tot zelfs geen bijwerkingen. Daarbij wordt botox al jaren door de neurologie gebruikt ter ontspanning van de spieren.

5)   Zie je er vaak onbedoeld somber uit? Merk je dat je wenkbrauwen net iets te laag hangen? Dan is onze wenkbrauwlift een perfecte behandeling voor jou! Wenkbrauwlift

Met de wenkbrauwlift ontspan je het bovenste gedeelte van de kringspier rondom je oog. Deze kringspier trekt normaal gesproken je wenkbrauwen omlaag en dat maakt dat je een norse blik kan hebben. Door deze kringspier te ontspannen middels onze wenkbrauwlift trek je de wenkbrauw subtiel omhoog waardoor je een vrolijkere en frissere uitstraling krijgt.

6)   Heb je het idee dat je mondhoeken hangen en je er daardoor verdrietig uitziet zonder dat je je zo voelt? Dan zijn de spieren in je mondhoeken te actief! 

Mondhoeken: 

De lijnen aan beide kanten van je lip vormen je mondhoeken. Als de spier in je mondhoeken overactief is, dan krijg je hangende mondhoeken. Wanneer je deze spier behandelt met botulinetoxine ontspant het en komen de mondhoeken weer omhoog te staan. Hierdoor krijg je een vriendelijkere uitstraling. 

7)   Vind je vollere lippen en een krul in je lip mooi, maar ben je niet zo van de fillers? Dan is de lipflip behandeling de beste keuze voor jou! 

Lipflip:

Met de lipflip behandeling behandel je de kringspier rondom de lip. De kringspier is een spier die ervoor zorgt dat lippen naar beneden en naar binnen worden getrokken. Wanneer we deze spier ontspannen door middel van botulinetoxine krult je liprand subtiel naar buiten zonder dat er iets in de lippen wordt gespoten. 

8)  Verdwijnt jouw bovenlip tijdens het lachen helemaal naar boven waardoor je tandvlees flink zichtbaar is? Vind je dat vervelend? Dan is een gummy smile behandeling de oplossing voor jou!  

Gummy smile

Met de gummy smile methode behandel je de spieren die de bovenlip omhoog liften tijdens het lachen. Door deze behandeling zal je lip niet meer zo omhoog schieten en laat je minder tandvlees zien tijdens het lachen. 

9)  Heb jij last van zichtbare putjes in je kin? Dan zijn de spieren in je kin overactief. Als je je onzeker voelt door deze zichtbare putjes helpen wij jou graag om je weer zekerder te voelen!   

Kin

Bij een overactieve kinspier spuiten we botulinetoxine in de spier waardoor de spier ontspant en de putjes in de kin verminderen of zelfs verdwijnen. 

10) Krijg jij snel rimpels naast je neus als je lacht en vind je dit vervelend? Dan zou je de bunny lines behandeling bij ons kunnen proberen! 

Bunny lines:

Bij de bunny lines behandeling krijg je twee spuitjes botulinetoxine net naast je neus toegediend. Hierdoor ontspant de spier en zullen de rimpels naast je neus verminderen. 

11) Heb jij een neustip die naar beneden wijst, maar wil je die graag omhoog liften? Kom dan naar ons voor een effectieve oplossing! 

Neustip 

Door de spier, die de neustip naar beneden trekt, te behandelen met botulinetoxine, zal de neustip gelift worden. Dit kan een dermate effectief resultaat geven dat het een operatie kan voorkomen. 

12) Heb jij altijd last van kletsnatte oksels? Zweet jij overmatig veel ook op andere plekken van je lichaam? Overmatig zweten (hyperhidrosis) wordt vaak als erg storend ervaren. Onze hyperhidrosis behandeling met botox biedt hier een oplossing voor! 

Hyperhidrosis 

Bij de hyperhidrosis behandeling wordt er botulinetoxine gespoten in de zweetkliertjes van bijvoorbeeld de oksel. Hierdoor blokkeert de zenuwgeleiding wat vervolgens resulteert tot minder productie van zweet. Zeg maar dag tegen de dure deodorant, want dankzij deze behandeling durf jij weer zonder gêne dat mooie grijze topje te dragen! 

13) Word jij ‘s nachts wakker van je eigen tandengeknars? Heb je daardoor pijn aan je tanden en kaak? Dan heb je waarschijnlijk een sterke kaakspier en kunnen wij jou helpen met botulinetoxine! 

Kaakspier

Wanneer we de kaakspier behandelen met botulinetoxine ontspant deze spier en zul je aanzienlijk minder last hebben van tandenknarsen. Overactiviteit van de kaakspier is ook vaak de oorzaak van hoofd- en oorpijnen zonder specifieke medische oorzaak. 

14) Heb jij een sterke kaakspier en merk je dat het je gezicht breder maakt? Dan is facial slimming de optimale behandeling voor jou! 

 Heb je een sterke kaakspier en verbreed dit je gezicht? Dan is Facial slimming de optimale behandeling voor jou. 

Facial slimming

Bij de facial slimming behandeling zorgen we voor ontspanning van de kaakspier waardoor je gezicht smaller wordt. Je kaaklijn zal daarbij prominenter aanwezig zijn waardoor je natuurlijke contourlijnen creëert.