Hoi! Welkom weer bij een nieuwe blog!  Botox behandelingen, je kent vast wel iemand om je heen die hier en daar wat heeft laten doen aan zijn of haar gezicht met fillers en of botox. Het is de hype van het moment! Je ziet het overal, op televisie en social media…

Want ja hoe mooi is het om die rimpel op je voorhoofd even weg te werken zonder een grote ingreep? En daarmee je mooier en jonger te voelen. Wij willen willen natuurlijk zo lang mogelijk genieten van onze schoonheid!

Daarvoor is Botox behandelingen op de wereld gebracht, het begon als een hype in Amerika en is zo naar Europa gevlogen. In deze blog gaan we je uitleggen welke botox behandeling het populairst zijn. 

Laten we eerst uitleggen waarvoor Botox behandelingen zijn, botox is een stofje wat in de huid wordt geïnjecteerd om zo de spier waar de rimpel zich bevind eigenlijk tijdelijk plat te leggen. Je spier werkt dan een aantal minder iets minder. Maar daardoor verdwijnt de rimpel wel tijdelijk! Yess tijdelijk want je lichaam breekt het stofje af en zo moet je de behandeling blijven herhalen. Dat heeft een voordeel en een nadeel. Het nadeel is dat je de behandeling dus vaker moet herhalen wat je ook vaker geld gaat kosten. Maar het voordeel is dat wanneer je het resultaat niet zo heel erg mooi vind. Je lichaam het op een gegeven moment van zelf afbreekt. 

De meest voorkomende botox behandelingen:

De meest voorkomende botox behandeling is de frons rimpel op je voorhoofd en de boze blik rimpel tussen je wenkbrauwen. Deze rimpels verschijnen vanzelf als we ouder worden en zijn ook wat dieper dan bijvoorbeeld kraaienpootjes. Dan werkt botox net iets beter en is het resultaat strakker dan bij fillers. Met fillers wordt de rimpel als het ware opgevuld. 

 

Hieronder een top 5 van de meest voorkomende botox behandelingen: 

  1. Voorhoofd rimpels
  2. Wenkbrauw lift
  3. Neus en lippenplooi
  4. Kaaklijn
  5. Handen 

Op nummer een staan de voorhoofd rimpels, zoals frons en de boze blik look. Dat komt omdat we daardoor boos lijken en mensen willen die rimpel zo snel mogelijk weg hebben natuurlijk. 

Op de tweede plek is de wenkbrauw lift heel populair, je kent het wel van Bella en Gigi Hadid bijvoorbeeld. Zij hebben de perfecte opgelifte wenkbrauw.

Deze trend is onder andere heel erg populair bij bekende sterren. 

Op de derde plek staat de neus en lippenplooi, naar mate we ouder worden. Gaat onze huid zakken en zie je een duidelijke plooi omdat je wang gaat zakken als het ware naast je mond de neus en lippenplooi. Daardoor lijkt het alsof je soms een beetje somber kijkt. Dat willen we natuurlijk niet dus is het heel handig om die plooi met botox te injecteren. 

Op nummer vier staat de kaaklijn, de bekende kaaklijn van alle instagrammers en influencers. Hiermee creëren we een strakke contour van de kaaklijn. Deze is niet zo heel erg noodzakelijk als de andere plekken op de huid omdat het de mimiek niet perse verandert. Maar toch is deze botox behandeling ook zeer geliefd onder de influencers en sterren de dag van vandaag.

En op nummer vijf ja je leest het goed, wist je dat botox ook wordt geïnjecteerd aan de binnenkant van handen? Dat is ideaal voor mensen die snel last hebben van zweethanden. Dit is even een gevoelige behandeling ondanks de verdoving. Maar sommige mensen hebben hier heel erg baat bij. Omdat ze daardoor tijdelijk geen last meer hebben van zwetende handen. Deze behandeling kan je 1 x per jaar doen. 

Wist je dat tegenwoordig alle botox behandelingen ook zeer geliefd zijn onder de mannen? Onder andere door de invloed van social media wil iedereen er zo jong mogelijk en goed uitzien. En daarom is botox ook zo populair geworden. 

1 reactie

Reacties zijn gesloten.