De motivatie om iets te doen komt bij mij nooit bewust tot uiting. Ik heb totaal geen idee waarom ik alles doe. Althans, wanneer ik begin te schrijven kan ik geen reden bedenken waarom ik het doe. Ik weet aan de andere kant heel goed wat mij inpireert om iets te doen. Dit zijn meestal kleine en grote gebeurtenissen in mijn omgeving, die ertoe leiden dat ik actie onderneem.

Toen ik nog heel jong was wilde ik alles weten over de natuur en mensen. Mijn moeder had een schoonheidssalon, waar alleen mensen uit het dorp behandeld werden. Het schoonheidsideaal bij deze mensen veranderde nooit, terwijl net buiten het dorp, op mijn school de wereld in een snelle tempo aan het veranderen was. Het klinkt wellicht dramatisch, maar het leek alsof ik tussen twee werelden in leefde, binnen een klein landje natuurlijk. Naarmate ik ouder werd heb ik mij meer verdiept in schoonheid en hoe iedere mens ernaar kijkt.

De inspiratie voor dit blog komt direct uit mijn opvoeding eigenlijk. Mijn moeder zei altijd: “Kind, ik hoor zoveel verhalen over wat mooi is dat ik op het eind van de dag mijn kijk over schoonheid kwijtraak.” Ik kan mij nu heel goed voorstellen wat zei toen eigenlijk bedoelde. Na het besluit om een heel blog toe te wijden aan Botox Behandelingen, ben ik uiteraard op zoek gegaan naar meer verdieping. Veel blogs, websites en tijdschriften gelezen. De informatie vond ik uiteenlopend. Vaak ook gebrekkig, moet ik eerlijk bekenen.

Het doel van dit blog is puur informatief. Ik wil graag dat mensen goed beseffen waar zij aan beginnen. Niet onder invloed van gephotoshopte foto’s op Instagram overgaan tot een cosmetische ingreep. Het blijkt dat teruggaan vaak niet eens mogelijk is.